Om förskolan

Tullmästarens förskola ligger centralt i Luthagen med närhet till Klockarparken och Fyrisån.

Förskolan har en stor öppen gård där det finns plats till full aktivitet. Våra lokaler är stora, moderna, spännande och inbjudande. Vi på Tullmästarens förskola arbetar ständigt med att anpassa och förnya våra miljöer utifrån barnens behov och intressen.

Tullmästarens förskola består av fyra avdelningar: Havet, Stormen, Solen och Regnet med barn i åldrarna 1-5 år.

Vi på Tullmästarens förskola arbetar genomgående med IT och modern teknik. Barn och pedagoger använder lärplattor som pedagogiskt hjälpmedel och dokumenterar med hjälp av film, bild och ljud varje dag. Som förälder kan du följa ditt barn genom vår digitala plattform Unikum där vi bloggar varje dag.

På vår förskola möter du och ditt barn välutbildade pedagoger, både förskollärare och barnskötare. Vår vision: Alla barn ska lyckas!